Hej! Vi är två tjejer på 13 år som driver denna bloggen. Vi går i samma skola och kommer skriva om allt möjligt här! Bland annat om vardag och fotografering, men även lite från hästryggen ;) Kul att du hittat hit och vi hoppas du vill följa oss! Kram ♥

Hej hej!

Publicerad 2012-07-29 20:13:15 i Allmänt,

Bloggen har lite sommarlov för jag kan inte blogga från telefonen...
 
Denna veckan ska jag "jobba" i stallet på knatteläger och så :) ska faktiskt bli riktigt kul! :) haha!
 
Hur mår ni?

Hemma nu

Publicerad 2012-07-21 16:05:59 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem från Tunisien:( Det var super kul och jätte varmt och skönt:) Typ 40 grader sen kommer man hem till 15... inte kul.. Men jag har saknat sverige lite ändå, särskilt språket;) Fattade inte ett skit arabiska :/ typ alaschalabal man bah ee aaa  joo hahaha!   Bilder kommer!
 
Har fått min telefon nu med:) den är jätte bra! Problemet är bara att jag inte kan komma in på internet:/ det är nåt fel så vi ska gå till nån affär så får dom fixa det;))
 
/Danaa

Snart!

Publicerad 2012-07-12 11:54:42 i Allmänt,

Snart så åker vi till flygplatsen<3  Ska bli jätte roligt!! Allt är nästan färdigpackat men det är mycket tid kvar;) Min kompis Maja kommer gästblogga här lite då och då så ni har nåt och läsa;)  
 
Kram på er så hörs vi om en vecka;))
/Danaaaa :D
 
 
säger hejdå till er och till Mosan<33
puss älskling<3 
(vet att bettet är svin starkt:()
 
Ktam på er<33

S2♥

Publicerad 2012-07-11 15:47:03 i Allmänt,

Nu är min nya teleon beställd. Vi beställde den igår tror jag så den kommer imorgon eller på fredag:) Hoppas på imorgon så jag hinner oyssla lite med den innan jag åker;) Vi åker klockan 18.00 typ så jag är hemma nästan hela dagen innan :) Det är bra för jag har inte packat än så då finns det tid för det^^
 
Det roliga är att Jag, Evelina och Julia ska åka på samma dag:) Alla tre åker utomlands på torasdag:D Hade ju varit super kul om vi hade träffats på flygplatsen men EVelina åker klockan 6 på morgonen och Julia vet jag inte när hennes lyfter:)
 
Ha det bra tills nästa gång!
/Dana

Hejdå Sverige!!

Publicerad 2012-07-10 20:54:29 i Allmänt,

På torsdag drar jag till varma Tunisien♥ Bokade biljetter helt random i söndags och hux flux så var biljetterna bokade! Hotellet är 4- stjärningt med 3 pooler och 3 rutschklanor :3 Räkna med att jag kommer hem brun också;) 45-50 grader är inte illa! I skuggan :D kommer svettas ihjäl... tur att poolerna finns;)
 
Kan be tjejen som skulle blogga här förra gången testa ïgen för felet förra gången var bara mejladressen =) Så det borde funka nu!
 
N&N är på landet så Noras update kommer inte vara på topp (nyhet!)
 
I  I
U
 
/Danaaaa :3

Ja hej, hej...

Publicerad 2012-07-08 11:12:16 i Allmänt,

Det blev lite fel med tjejen som skulle gästblogga här. Hon kom helt enkelt inte in här för jag tror det var något fel med lösenordet... Men jag kommer in som vanligt så nu är allt lugnt, ;)
 
Lägerveckan var helt underbar!! Har varit med super goa människor och haft det super! Har utvecklats enormt mycket och har lärt mig massa! Ägaren, Gun, Är super snäll och jag och mina vänner satt uppe vid 23.00 och pratade om ALLT! ;) Vi skulle ju egentligen ha somnat vid 22.30 så ledarna kom in och tjatade på oss men vi bah - Men vi pratade med Gun så det är lugnt!- hahaha! Aja jag hade en häst som heter Moa och hon är min finaste bästaste prinsess ängel<33 Hon är Fjording-Ardenner-Varmblod, sjukt konstig korsning men helt underbar på alla sätt och vis<3 Älskar henne:*
 
/Danaa

Om

Min profilbild

Hej vi är två tjejer på 12 år. Vi går i samma klass och tänkte ha en blogg:) Vi delar ett gemensamt intresse, nämligen DANS♥ Här på bloggen kommer vi blogga om våra liv. En av oss rider två gånger i veckan. Men båda två går i Timilias dans på onsdagar:) Vi skrivs! Hälsningar Dana och Nora<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela