Hej! Vi är två tjejer på 13 år som driver denna bloggen. Vi går i samma skola och kommer skriva om allt möjligt här! Bland annat om vardag och fotografering, men även lite från hästryggen ;) Kul att du hittat hit och vi hoppas du vill följa oss! Kram ♥

Halloween fest...

Publicerad 2012-10-27 12:50:41 i

Ska på halloweenfest fest med familjen sen xD Blev tvingad att ta med ngra kompisar oxå...

Här kmr bild på min halloweendräkt...

//Nora

Hörs sen!

Publicerad 2012-10-12 18:05:23 i Allmänt,

Jag kommer inte blogga så jätte mycket innan höstlovet. Känner att jag inte har tiden eller orken för detta just nu. Men det kommer inte bli helt Sahara här ;) Något inlägg kommer allt!!
 
Tycker att Nora kan blogga bättre ;p Kommentera lite och tjata på oss, så vi vet att folk faktiskt bryr sig ;)
/Dana

Skolan tar över!

Publicerad 2012-10-03 19:47:35 i Allmänt,

Förra veckan tog skolan verkligen all min tid! Hade prov och test och förhör och inlämningar! Skönt att det är över för denna gången nu ;)
 
Idag hade vi engelska test. Det var hur lätt som helst och kändes bra! Otydliga frågor men jag tror jag lyckades ;) Tycker om de flesta av mina lärare utom två... Engelska och Kemi.... En azerbadjzjansk(stvav) tant i kemi och engelska läraren kan inte stava eller uttala... Hahaha!
Ha det!
 
/Danaa
 

Förlååååååt!

Publicerad 2012-10-03 19:26:09 i Allmänt,

Förlåt så sjuuukt mycket! Har haft prov och läxor och stall och huuuuur mycket mer som helst! Har haft bloggen i bakhuvudet varje dag men har verkligen inte hunnit! Jag svär vid allt! Hoppas ni kan förlåta!
/Danaa

Om

Min profilbild

Hej vi är två tjejer på 12 år. Vi går i samma klass och tänkte ha en blogg:) Vi delar ett gemensamt intresse, nämligen DANS♥ Här på bloggen kommer vi blogga om våra liv. En av oss rider två gånger i veckan. Men båda två går i Timilias dans på onsdagar:) Vi skrivs! Hälsningar Dana och Nora<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela