Hej! Vi är två tjejer på 13 år som driver denna bloggen. Vi går i samma skola och kommer skriva om allt möjligt här! Bland annat om vardag och fotografering, men även lite från hästryggen ;) Kul att du hittat hit och vi hoppas du vill följa oss! Kram ♥

Packa, packa!

Publicerad 2012-06-30 12:22:15 i Allmänt,

Packar och packar! det är det enda man gör, förutom att chilla vid datorn;) haha!
 
Julia kommer idag och hon ska sovsa här. Vi ska till My One för sista minuten shopping. Gästbloggare är fixad och avslöjandet kommer imorgon :) En av mina närmsta vänner<3 Love ya babe<33 
 
Jaa, kommentarerna är ju inte på topp kan jag säga... Hade varit super sjysst om ni kommenterade, åskiter och tips!;)  Puss på er<3 
 
/Dana
 

Gästbloggaren!!

Publicerad 2012-06-28 22:46:01 i Allmänt,

Nu är gästbloggaren fixad! En av mina nära vänner tackade ja till att blogga här ett tag :) Super! Då dör bloggen inte ! Människan (hemlis;)) kommer vara lite bortrest men tidsinstälda är utlovade! Presentation kommer komma och avslöjandet:)
 
/Dana:))

Kroatien...

Publicerad 2012-06-28 22:33:52 i Allmänt,

Nu är Nora och Norea i Kroatien och har det varmt och skönt. Själv sitter man hemma i mörkret... Fast det har faktiskt varit riktigt varmt idag! upp mot 20 grader det är inte illa för Sverige ;)
Jag bryr mig egentligen inte så mycket om fotbollen och allt det där, men det ser ut som att Italien vinner:) Hejar inte på nåt lag men... tjoho för Italien I guess=)
 
Var i stallet idag med kompisar:)
 
Imorgon är det uppvisnings tävling för lägret som var där denna veckan sp skaupp och fota mina vänner lite:) Sen kommer min kusin på kvällen och jag måste städa lite, igen. :p
 
/Danaa
 
Ha det bäst snygging ♥ :*

Picknik idag:)

Publicerad 2012-06-27 13:13:24 i Allmänt,

Ska på picknik med bästa idag<3 suuper mysigt. Ska ta med lite mat och sätta oss i slottskogen och chilla;)
 
Kanske åker upp till stallet på lördag lite beroende på. På torsdga åker Nora och Norea till Kroatien så då har jag bloggen själv garanterat. Men sen på söndag åker ju jag på ridläger så då har ingen bloggen. Kanske kan fixa en gästbloggare som har bloggen en vecka eller så medan vi är borta. Lite som en barnvakt;) Vad tycker ni? Vill ni ha en gästbloggare en vecka?? Kommentera och svara:)
 
/Danaa
 
Gemenskap<3

Goda nyheter

Publicerad 2012-06-25 11:32:47 i Allmänt,

Jag har fått reda på roliga nyheter! :) De kommer komma upp här eftersom, måste prata med nora om det också:) Men eftersom att Nora inte är så aktiv här så vet jag inte hur det blir med den saken:) Man får ju alltid hoppas;)
 
Idag ska jag städa lite hemma, och sen till min syster och fira ite födelsedag igen:D haha!
 
Vad ska ni göra idag bloggläsare???
/Dana

Regn regn regn

Publicerad 2012-06-24 18:37:16 i Allmänt,

Det bara regnar och regnar och regnar och regnar. Känns som om att det aldrig blir någon sommar här... Hoppas på fint väder på lägret! ;)
 
Nu kommer lite bilder från Gränna där jag och mamma firade midsommar med vänner :)
 
/Danaaaaaaaaaa

Fika med...

Publicerad 2012-06-24 12:24:33 i Danas inlägg,

Idag ska jag på stan med Matilda<3 vi ska ficka lite och kolla runt. Bara chilla ;)
Vad ska ni göra idag??
 
Min födelsedagstårta<333

Blogg.se!

Publicerad 2012-06-23 20:27:33 i Allmänt,

Nu har Blogg.se ju gjort en ny sida ;) Super smidig och massa bra funktioner! Detta blir kul:p
 
I torsdags skulle jag ju rida Tummen men det blev Yellow :) Tummen hade fått en spark och så har han hosta :(((((( Yellow var piggelin men duktig! Längningar är hon bra på! ;)
 
/Danaa
 
 
 
 
 

Storstäd:)

Publicerad 2012-06-21 10:22:39 i Allmänt,

Idag ska jag ju upp till stallet med två vänner och dels rida men även storstäda skåpet:) Skåpet ska städas ur, allt ska hem!
Ha ett jätte mysigt sommarlov så hörs vi!:)
/Danaaaaaaaaaaaa
p.s Imorgon smäller det! Jag blir 13 :)

Poolpart i Tjuvkil

Publicerad 2012-06-20 21:34:38 i Allmänt,

Bloggen har vart lite nere nu för juag har varit på Julias poolparty i tjuvkil från Måndags så japp ;) Maja, Matilda, Linn och Becca ni fattades! :)
Nora är borta.
Imorgon ska jag rida för sista gången på 9 veckor :(( Om man inte räknar med ridlägret då ;) Kommer sakna min älskade Roooootis<33 Hoppas jag har bättre tur denna gången efter betet ;) Helvete att son ska vara så jävla kaxiga ibland. Tur att hon inte går med Yellow... haha!
/Danaa

Sommarlov?????

Publicerad 2012-06-16 21:49:34 i Allmänt,

Är det bara jag som känner att det inte alls känns som sommarlov? Kanske beror på att det ionte är super väder och att det får tråkigt väder på avslutningen. Jag vet inte. Känner ni att det är sommarlov eller känns det som att det är skola på måndag?




Det jobbigaste är att jag vet att jag aldrig kommer få gå i samma klass som alla mina ♥ igen. Känns som att vi slits åt alla håll och kvar blir man själv med en kompis från sin förra ♥. Känner att den här gången är beslutet rena helvetet. Helt....jävladampskit....idiotiskt. Vad ska vi göra nu? Vad händer?
Tror såhär:
Alla (de flesta) tänker nästan hela tiden på det jag säger och skriver. Jag är nog den som mest säger det rätt ut och då känner alla igen sig. En uttjatad menig kommer vara -jag älskar er! Vi för alltid♥- men jag tror att det är så de flesta tänker. Eller -Nej fan helvet! Vill inte! Nej!- Förstår ni hur jag menar?

Tror inte alla innser det förrän det händer. När vi kommer tillbaka kommer inget vara sig likt. So be ready, it's not gonna be like it should, ever again.

Älskar er för alltid världens bästa ♥
/Dana

Ponnybad!

Publicerad 2012-06-16 21:37:24 i Allmänt,

Har nu badat två gånger på hästryggen i Juni:) Första gången, ganska misslyckat på Farah Diba;p och andra gången, super bra på Tummen♥ Farah Diba i torsdags och på Tummen idag ♥ finaste bebis var soooooooooper dookti idag:3 han fick klapp på halsen och gräääs ;P Duktig pålle Tummelisa!!!♥

Imorgon blir det betes dag! Ska ut och beta en massa pållar! :)

puss och kram!
/Dana

image description

image description
saknar dig♥

Hund + Häst

Publicerad 2012-06-15 22:14:12 i Allmänt,

Det finns en liten hund i stallet som heter Biggy. En liten tjock rulltårta som är super charmig. Jag och mina vänner tänkte gå en lite sväng med honom och hans bästa kompis, en liten hun som heter Mimmi (Mims), Så vi satte oss på en liten gräsplätt i solen och hade det mysigt :) Då kommer Vendela med sin ponny Waco och Vendela ska bete lilla Wacisen:) Då springer Biggsan fram och Waco tar fram sitt huvud. Sen står dom och nosar på varandra! En liten hund högs 40 cm bredvid en ponny kanske 145 cm finner varandra och sniffar på varandra :) Så sött! Vi fick en massa bilder som kommer att komma upp här! Vendela berättar att Waco älskar hundar men inga hundar tycker om honom, förutom Biggy nu! haha!

Bilder kommer!
/Dana

STORT

Publicerad 2012-06-14 13:17:18 i Allmänt,

Har lyckats zooma in hela blogg sidan nu -.- Allt är super mega stort :) HAHA!
Rida idag! Innan jag åker upp ska jag kolla Vampire Diaries seson 1 :)) det går varje vardag nuU!! Jätte passande till sommarlovet och allt! Sen måstr jag diska också :) Har lyssnat på NRJ från halv 9 typ:p dom kör lkite old music:) Nu är det Down^^ haha! Ha det bra idag! Enjoy life!
/Dana Banana;)
even oif the sky is falling DOWN :))

Sommarlov!

Publicerad 2012-06-13 19:37:59 i Allmänt,

Nu har vi äntligen fått sommarlov!<3 Suuuuupoer skönt!
Innan vi sjöng våra låtar så hade vi "mingel" i en timme. Åt kakor och drack nån dricka som jag har glömt namnet på :p Sen fick vi diplom och alla i 6an fick en röd ros med blå-gult band på så man kunde hänga rosen över halsen. Det såg riktigt festligt ut ;) Typ som att vi hade tagit studenten. 
Det suger verkligen att min klass ska splittras!! Vi typ äälskar varandra och är som en stor tjock fet familj! En massa brorsor och ännu fler systrar<33  Älskar er för alltid!<3 Nin är världens bästa klass och man känner sig trygg med er! Vissa av er är dom som håller upp oss. Vi är en speciell klass och vi har ett speciellt band till varandra! Vad som än händer så ska ni veta att det alltid är VI<3 \/I No matter what! :) Love ya all!
Vi ses säkert någon gång i korridoren! Och om vi inte är för fega då så ger vi varandra en kram! Alla skickar mobil nummer till varandra så vi inte tappar kontakten!:)
/Dana
R.I.P. 6a Fjällskolan 2011-2012<3

Förklaring

Publicerad 2012-06-09 20:22:37 i Allmänt,

Nora kan inte blogga just nu. Hennes mobil vill inte lägga upp inläggen och om hon lyckas få upp ett inläg och sen vill lägga upp ett till, så försvinner det första. Så för tillfället så är det jag so bloggar... Hoppas det funkar!

Stallet
Red

Imorgon stallet igen:) Sen vet jag inte vad jag ska göra mer. På måndag är det näst sista dagen i skolan :( :( Sen efter sommaren så splittras vi... uuääähh!!!!! Vill inte!!!! Älskar min klass!♥


/Danaaaaa

60 minuter

Publicerad 2012-06-05 16:43:13 i Allmänt,

Om en timme ska jag på utvecklingssamtal så hinner inte blogga värsta låååååååååååååååååånga inlägget ;)
Ursäkta det slarviga inlägget nu :)

Idag jobbade vi klart lite av det vi har kvar och nu är det bara 2 dagar kvar i skolan. Städdagar. + ytterliggare 2 dagar. Klassresa men det räkbnas ju knappast :) Sen slutar vi den 13 Juni och sen är det 10 veckors sommarloooov!♥ NAJS!!!
Kraaam på er!
/Danaaaaa

Update i alla fall ;p

Publicerad 2012-06-03 19:48:54 i Allmänt,

Där ser man :) Han med uppdatering här i alla fall :) Red på godkänt idag och är riktigt nöjd med kossan ;)
Var mycket med beloved Munk<3 idag och lilla Quattris:)
Imorgon är det skola som vanligt. Men på onsdag är vi lediga för det är ju Sveriges Nationaldag:D! Gud vad skönt att vara ledig :) Kanke tar och pallrar mig upp till stallet... Och på torsdag är det klassresa :D Tror nog att Nora kommer blogga på torsdag (hoppas!) men annars får ni stå ut.

Lite tomt här va??

Publicerad 2012-06-01 20:21:14 i Allmänt,

Känner ni att det är lite tomt här? Känns som att något saknas... Jo, juste! NORA! VART ÄR DU??? :0 Hon är borta, puts-väck... hah! ...
Har inte jätte mycket att skriva nu... Händer mycket kring stallet och så nu, men jag svär att ingen som läser vill höra nåt om stallet.. haha! Ska tävla på söndag hur som hälst:) Så önska mig lycka till! :D
Ha det bra nu! Vi får väl hoppas att Nora kommer tillbaka någon dag... tills vidare så styr jag väl.. På söndag är det ingen update bara så ni vet! Stallet HELA dagen så ah ;)

Om

Min profilbild

Hej vi är två tjejer på 12 år. Vi går i samma klass och tänkte ha en blogg:) Vi delar ett gemensamt intresse, nämligen DANS♥ Här på bloggen kommer vi blogga om våra liv. En av oss rider två gånger i veckan. Men båda två går i Timilias dans på onsdagar:) Vi skrivs! Hälsningar Dana och Nora<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela